Hoe het avontuur begon

Duurzame kunst by

Elma Hogeboom

Hallo! Leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Elma Hogeboom. Ik woon in Enschede en ik heb een passie voor zowel kunst als duurzaamheid.

Duurzaam leven betekent rekening houden met mens, dier en milieu. Ik kijk goed naar het voedsel dat ik eet, de kleren die ik koop en de omgeving waarin ik woon. Zo heb ik mijn tuin volledig omgetoverd tot een biologisch, eetbaar en bij-vriendelijk paradijs, vol met fruitbomen, bessenstruiken en eetbare bloemen. Mijn tuin is vol leven en beweging: een grote bron van inspiratie en dat midden in de stad!

Nu is kunst een enorme passie van mij, dus is het dan niet logisch om ook daarin na te denken over duurzaamheid? Na lang zoeken en googlen kwam ik alleen tot de conclusie dat duurzame materialen niet of nauwelijks te vinden zijn. Dat vond ik een gemiste kans! We hebben toch juist in deze tijd zoveel kennis en alternatieven? Dat moet dus anders kunnen!

Het verbinden van duurzaamheid en kunst vergt extra creativiteit en een onconventionele benadering, en dat is een uitdaging die ik graag aan ga! Dus zo begon ik mijn avontuur: duurzame kunst. En maak je geen zorgen: dat betekent niet dat mijn kunst saai en flets is. Kijk maar eens naar mijn kunstwerken: die zijn dynamisch, sprankelend en kleurrijk,  met duurzaamheid als ethisch fundament!

Met mijn kunst wil ik niet alleen schade aan het milieu voorkomen, maar ik wil juist ook positief bijdragen aan een betere wereld! Daarom heb ik mij tot doel gesteld duurzaam te werken, maar plant ik ook voor elk verkocht kunstwerk een boom: een boom voor een ‘Hogeboom’! Zo werken we als kunstliefhebber en kunstenaar samen aan een betere wereld. Dat noem ik nog eens synergie!

Nieuwsgierig? Ik nodig je uit om samen met mij op avontuur te gaan! Neem een kijkje in mijn gallerij en andere projecten of volg me op Instagram.

Enjoy!

Hoe het avontuur begon

Duurzame kunst by

Elma Hogeboom

Hallo! Leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Elma Hogeboom. Ik woon in Enschede en ik heb een passie voor zowel kunst als duurzaamheid.

Duurzaam leven betekent rekening houden met mens, dier en milieu. Ik kijk goed naar het voedsel dat ik eet, de kleren die ik koop en de omgeving waarin ik woon. Zo heb ik mijn tuin volledig omgetoverd tot een biologisch, eetbaar en bij-vriendelijk paradijs, vol met fruitbomen, bessenstruiken en eetbare bloemen. Mijn tuin is vol leven en beweging: een grote bron van inspiratie en dat midden in de stad!

Nu is kunst een enorme passie van mij, dus is het dan niet logisch om ook daarin na te denken over duurzaamheid? Na lang zoeken en googlen kwam ik alleen tot de conclusie dat duurzame materialen niet of nauwelijks te vinden zijn. Dat vond ik een gemiste kans! We hebben toch juist in deze tijd zoveel kennis en alternatieven? Dat moet dus anders kunnen!

Het verbinden van duurzaamheid en kunst vergt extra creativiteit en een onconventionele benadering, en dat is een uitdaging die ik graag aan ga! Dus zo begon ik mijn avontuur: duurzame kunst. En maak je geen zorgen: dat betekent niet dat mijn kunst saai en flets is. Kijk maar eens naar mijn kunstwerken: die zijn dynamisch, sprankelend en kleurrijk,  met duurzaamheid als ethisch fundament!

Met mijn kunst wil ik niet alleen schade aan het milieu voorkomen, maar ik wil juist ook positief bijdragen aan een betere wereld! Daarom heb ik mij tot doel gesteld duurzaam te werken, maar plant ik ook voor elk verkocht kunstwerk een boom: een boom voor een ‘Hogeboom’! Zo werken we als kunstliefhebber en kunstenaar samen aan een betere wereld. Dat noem ik nog eens synergie!

Nieuwsgierig? Ik nodig je uit om samen met mij op avontuur te gaan! Neem een kijkje in mijn gallerij en andere projecten of volg me op Instagram.

Enjoy!