Interview met Elma Hogeboom

nov 30, 2018

Een paar weken geleden werd ik benaderd door JFrancuz Art Magazine uit Florida voor een interview. We spraken over duurzame kunst en kunst in het algemeen, wat mij inspireert om duurzame kunst te maken, en ook mijn ondernemingen als duurzame entrepreneur voor Hightree Sustainable Art Co. en mijn visie voor dit bedrijf. Als je nieuwsgierig bent naar het interview, dan kun je het nu lezen in hun online Art Magazine. Klik hier om het interview met Elma Hogeboom te lezen. Let op, het is wel in het Engels.

Welkom!

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Mijn naam is Elma Hogeboom en ik maak duurzame kunst. Op mijn blog staat een aantal artikelen over mijn gedachten over duurzame kunst, tips & tricks etc. Wil je me aan het werk zien? Bekijk dan eens het onderstaande filmpje op youtube, of volg me op social media en let’s connect!

Let’s keep in touch!